Dierencrematorium in de buurt van Twello

Uw huisdier is een maatje voor het leven. Helaas komt er een onvermijdelijk moment waarop uw huisdier overlijdt en u afscheid moet nemen. Dit verlies is emotioneel en soms moeilijk te verwerken. Bij Huisdieren Crematorium Oost Nederland bieden wij ondersteuning in dit verlies door een mooi en waardig afscheid voor uw huisdier te verzorgen. Het crematorium is gevestigd in Deventer op 5 minuten rijden van het dorp Twello.

Uw huisdier vervoeren naar het dierencrematorium

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft vervoer van uw huisdier naar het dierencrematorium. We bieden de mogelijkheid om uw huisdier op te halen bij u thuis of bij uw dierenarts. Daarnaast kunt u uw huisdier ook zelf naar ons dierencrematorium brengen.

Afscheid nemen van uw huisdier

Wij vinden het belangrijk dat u afscheid van uw huisdier kunt nemen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen, waarbij u ook een pootafdruk van uw huisdier kunt laten maken. Op deze manier kunt u een tastbare herinnering aan uw huisdier mee naar huis nemen.

Een gepaste crematie

Huisdieren Crematorium Oost Nederland biedt de keuze tussen verschillende soorten crematies. Zo kunt u kiezen voor een collectieve crematie of een individuele crematie. Bij een collectieve crematie cremeren we uw huisdier tegelijk met andere huisdieren. Er is dan geen mogelijkheid om de as van uw huisdier terug te geven, dus wij zullen de as verstrooien.

U kunt ook kiezen voor een individuele crematie. Hierbij houden wij de as van uw huisdier en andere huisdieren gescheiden, zodat u de as wel terug kunt krijgen.

Daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om uw huisdier persoonlijk te laten cremeren. Bij deze crematie bent u onderdeel van de crematie en nemen wij u stap voor stap mee in het proces. Ook na deze crematie kunt u de as terugkrijgen. Wij begrijpen het als u vragen heeft over de verschillende crematies. Daarom kunt u uiteraard vrijblijvend contact met ons opnemen.

Het soort crematie dat u kiest en de grootte van uw huisdier bepalen samen het tarief van de crematie. Al onze tarieven kunt u terugvinden op deze pagina.

Na de crematie

De crematie van uw huisdier duurt 1 tot 2,5 uur, afhankelijk van hoe groot uw huisdier is kunt u de as van uw huisdier terugkrijgen. Als u dat wilt, kunnen wij als dierencrematorium de as ook verstrooien. Als u de as zelf wilt houden, krijgt u deze standaard in een asbus.

Voor een persoonlijker aandenken aan uw huisdier kunt u ook kiezen om de as te bewaren in een van onze urnen. Daarnaast kunt u bij ons ook kiezen om een sieraad te laten maken met daarin as van uw huisdier. Zo kunt u uw huisdier altijd bij u houden.

Mocht u vragen hebben over de mogelijkheden die Huisdieren Crematorium Oost Nederland biedt, dan kunt u contact met ons opnemen.