Dierencrematorium in Deventer

Een huisdier is een belangrijk onderdeel van uw leven. Uw huisdier is er altijd voor u. Als uw huisdier overlijdt is dit dan ook een emotioneel en pijnlijk verlies. Bij Huisdieren Crematorium Oost Nederland vinden we het belangrijk dat u goed afscheid kunt nemen van uw huisdier. Daarom kunt u bij ons uw huisdier op een respectvolle en waardige manier laten cremeren, zodat u het verlies van uw huisdier een plek kunt geven.

Uw huisdier vervoeren naar het dierencrematorium in Deventer

Voordat uw dier gecremeerd kan worden, zal hij vervoerd moeten worden naar het crematorium. Wij kunnen uw dier voor u ophalen, bij u thuis of bij de dierenarts. Het is ook mogelijk om uw huisdier zelf naar het crematorium te brengen. U vindt ons in Deventer aan de Zweedsestraat 19-D.

Afscheid nemen van uw huisdier

Bij ons staat het afscheid van uw huisdier centraal. We bieden u dan ook de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van uw huisdier. Tijdens dit persoonlijke afscheid kunnen we ook een pootafdruk van uw huisdier maken die u mee kunt nemen. Zo heeft u een mooie fysieke herinnering aan uw huisdier.

Een crematie naar uw wensen

U kunt kiezen uit verschillende soorten crematies. We kunnen uw huisdier bijvoorbeeld collectief cremeren, waarbij het dier samen met andere huisdieren gecremeerd wordt. Bij deze crematie is er geen mogelijkheid om u de as van uw huisdier terug te geven, dus wij als dierencrematorium zorgen dat de as verstrooid wordt.

Het is ook mogelijk om uw huisdier individueel te laten cremeren. De as van uw huisdier wordt dan gescheiden gehouden van de as van andere huisdieren, zodat we u de as terug kunnen geven.

Daarnaast kunt u bij ons kiezen voor een persoonlijke crematie, waarbij wij u meenemen tijdens het proces van de crematie. Na deze crematie kunt u de as van uw huisdier ook terugkrijgen. Natuurlijk kunt u vragen hebben over de crematie van uw huisdier. Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Het tarief van de crematie van uw huisdier is afhankelijk van het soort crematie dat u kiest en hoe groot uw huisdier is. U vindt een overzicht van onze tarieven op deze pagina.

Na de crematie

Afhankelijk van hoe groot uw huisdier is, duurt de crematie 1 tot 2,5 uur. Na de crematie kunt u ervoor kiezen om ons als dierencrematorium de as te laten verstrooien. Als u een individuele of persoonlijke crematie heeft gekozen, kunt u de as van uw huisdier van ons terugkrijgen. Deze krijgt u standaard in een asbus.

U heeft de keuze uit een ruim assortiment urnen waarin u de as van uw huisdier kunt bewaren. Ook kunt u ervoor kiezen een sieraad te laten maken, waarin as van uw huisdier zit. Op deze manier kunt u uw huisdier altijd bij u dragen.

Als u vragen hebt over wat Huisdieren Crematorium Oost Nederland biedt, kunt u altijd contact met ons opnemen.