Bobo

Lieve mensen, Ik wilde je bedanken voor alle goede zorgen en liefdevolle aandacht die wij mochten ontvangen. Ondanks mijn grote verdriet heeft mij dit goed gedaan. Liefs Joke en Bobo Lees verder »

Luna

Afgelopen juni met pinksteren heb ik mijn allerliefste luna moeten laten inslapen..ik heb altijd gezegd, ze mag geen pijn hebben en met een snel groeiende tumor achter haar oog had ze zeker pijn…wat een afschuwelijke beslissing na 12,5 jaar liefde! We hebben haar laten cremeren en we werden echt liefdevoll ontvangen! Fijne beslissing..ze is nu […] Lees verder »

Gentle

Na het verlies van onze zeer geliefde tervuerense herder Gentle kwamen we via onze dierenarts in contact met dierencrematorium Deventer. Daar we al onze honden hebben laten cremeren wouden we ook Gentle laten cremeren. Na onze wensen kenbaar te hebben gemaakt bij de dierenarts zouden we een telefoontje krijgen indien de crematie was voltooid . […] Lees verder »

Ollie

Hij was ons vriendje, ons maatje, die er altijd voor ons was. Bedelend voor iets lekkers en spelend in het groene gras. We zullen hem missen, iedere maand en elke dag. Maar denken dan in alle liefde aan hem terug met een glimlach. Ollie Lees verder »

Figo

Bedankt voor de mogelijkheid om op een mooie liefdevolle manier afscheid te kunnen nemen van onze vriend Figo. Jullie rust, begrip en vriendelijkheid maakt dat het allemaal net even wat minder pijnlijk wordt op zo’n dag. En Monique en Yvonne, wat een geweldig liefdevol begripvol personen zijn jullie! Jullie hebben het echt draaglijk gemaakt voor […] Lees verder »

Pucky

Wij willen jullie ontzettend bedanken voor de liefdevolle begeleiding tijdens de crematie van Pucky. Dankzij jullie hebben wij en ook Kayla op een waardige en liefdevolle manier afschied kunnen nemen van onze geliefde Pucky. Jullie hebben een groot hart voor mens en dier! Veel liefs van Brian, Hilli en een poot en lik van Kayla. Lees verder »

Chevy

We hebben maandag onze Chevy een persoonlijke crematie gegeven en wat zijn we blij dat we dat hebben gedaan, zeer goede begeleiding gehad en er ons top door heen gesleept. We hebben het op onze manier gedaan en zijn vriendelijk behandeld en mijn dochter heel erg goed ondersteund. Nu nog het een plekje geven. Dank […] Lees verder »

Pedro

Lieve allemaal, Hierbij de foto van Pedro. Zo zijn Pablo en Pedro weer mooi samen. Bedankt voor alles. Veel liefs Arjan en Petra. Lees verder »

Argon

Al zijn we nog bezig om ons verlies te verwerken en dit zal even duren, willen we jullie laten weten dat we dankbaar zijn, dat jullie ons eerlijk jullie mening gaven en jullie onze vriend en maatje een waardig afscheid hebben gegeven.  Respect en dank hiervoor. Arjan en Miranda. Lees verder »

Tjinta

Tjinta ( houden van ) Wij willen jullie ontzettend bedanken voor jullie goede zorgen ivm de crematie van onze allerliefste Tjinta. Wat doen jullie je “stinkende” best om het verlies en het afscheid van Tjinta , voor ons tot een heel mooi einde te brengen. Het gemis zal altijd blijven, maar ze heeft ons 6 […] Lees verder »

Tessa

Bedankt voor jullie liefdevolle afwerking. Groetjes Fam. Kroezen. Lees verder »

Vichy

Lieve allemaal, wat een verhaal hé. Wat missen we haar, ongeloof dat ze er niet meer is. Zoveel verdriet, maar dankbaar dat we zo fijn geholpen zijn. Zo fijn geluisterd naar ons. Haar ogen zijn gesloten, voorgoed, hiermee heeft het zoveel voor ons betekend. Onze dank is groot voor iedereen die hierin iets betekend hebben. […] Lees verder »

Rex

Bedankt voor de liefdevolle opvang na het verlies van Rex. Groetjes, familie Minnen. Lees verder »

Megan en Cicero

10 jaar geleden ben ik hier voor het eerst geweest toen mijn eerste poes Megan (de tuxedo) overleed. Helaas overleed vorige week mijn tweede poes Cicero (de wit cyperse). Ondanks dat ik een geweldig afscheid heb gehad met Megan heb ik eerst even wat rondgebeld in mijn omgeving. Ik woon namelijk in Haarlem en ben […] Lees verder »

Iarik

Bedankt voor het mooie en respectvolle afscheid van Iarik. Op de foto rent hij met zijn boezemvriend Benthor, van wie ik vorig jaar bij jullie afscheid heb genomen. Groeten, Esther Kok Lees verder »

Djago

Alweer 2 maanden geleden dat wij afscheid hebben moeten nemen na 13 jaar van onze lieve trouwe Djago. Wij danken jullie voor alles waardoor Djago een verdiend en heel mooi afscheid heeft gehad. Heel veel dank hiervoor. Fam. Hulleman Salhuteru Lees verder »

Kedua

Nu ruim 2 weekjes geleden dat we bij jullie afscheid hebben genomen van onze lieve Kedua. Zijn plekje thuis is nu klaar na 2 weken, het was nog even wachten op zijn steen. Ik wil jou heel erg bedanken hoe jij dit opgepakt en begeleid hebt. De omgang met onze andere hondjes vonden wij dan […] Lees verder »

Beertje

Latana

Wij willen jullie op deze wijze, nogmaals bedanken, wat jullie voor ons hebben gedaan. En voor onze lieve Latana. Bedankt, Fam. Wildenbeest. Lees verder »

Bollemuisje en BoBo

Ik heb inmiddels twee konijnen laten cremeren bij jullie: BoBo en Bollemuisje. Dank voor jullie zorgzaamheid en aandacht. Kerstin Lees verder »

Dana

Voor de derde keer kwamen we met een kat bij jullie en dat is niet voor niets. Wat een betrokkenheid en wat een liefdevolle omgang met mens en overleden dier. We hadden er niet bij kunnen zijn toen onze Dana overleed en dat blijft verschrikkelijk, maar door jullie hebben we toch afscheid kunnen nemen en […] Lees verder »

Saartje

Heel erg bedankt wat betreft de keurige afhandeling van Saartje haar crematie. Tevens bedankt voor de fijne ontvangst van Ed en mij. Hoe gek het ook klinkt het was een soort van gezellig ook. Liefs Ed & Rieneke Lees verder »

Tanouk

Voor de 2de keer in korte tijd moesten wij afscheid nemen van een van onze hondenkids. ook deze maal begeleide jij ons in dit verdrietige proces. Je begrip, geduld en medeleven heeft ons zo geholpen. Bedankt hiervoor…je maakt het verschil…we zullen dit nooit vergeten…Liefs Emiel & Merian. En heel veel blaas kusjes van onze engeltjes. Lees verder »

Yazz

Dank jullie wel voor jullie persoonlijke en fijne begeleiding! Groeten Mariele & Wenda. Lees verder »

Davy

Davy was ons vriendje, ons maatje die er altijd voor ons was. We zullen hem missen, elke dag. Maar denken met alle liefde aan hem terug en koesteren de mooie herinneringen met een glimlach… Ontzettend bedankt voor alle goede zorgen die jullie aan ons en onze lieve jongen hebben gegeven… Jeffrey & Nathalie Lees verder »

Boomer

Lieve mensen, Respect! We zijn jullie enorm dankbaar! Dank je wel voor het liefdevolle verzorgen van de crematie van onze Boomer. Liefs Huub, Hetty, Annelot en Stef. Lees verder »

Pien

Bedankt voor jou op een respectvolle en Pien-waardige wijze de crematie van Pien hebt doen begeleiden! Liefdevolle hartegroet, Rieneke, Sofie en Gerda. Lees verder »

Cessna en Rebel

Ik wilde graag een paar mooie foto’s, van Cessna en Rebel toen ze nog niet ziek waren, met jullie delen. Heel erg bedankt voor de liefdevolle zorg! Ik had oprecht geen betere plek kunnen wensen voor hun laatste afscheid. Lees verder »

Tyro

Bedankt voor je lieve en goede zorg van onze Tyro. Je maakte een hele moeilijke en zware dag een beetje draagbaarder. En we kunnen terug kijken op een mooi en waardig afscheid van ons lieve engeltje. Je warmte, begrip en geduld maakte het verschil. Zoals ik die dag al zei…je bent een engel op aarde. […] Lees verder »

Darius

Het was moeilijk, maar mede dankzij jullie hulp hebben wij dit kunnen doorstaan. Bedankt (wij denken ook namens Darius) voor alle goede zorgen. Thijs, Marloes, Jorick, Jesse, Julian en Dilaylah. Lees verder »

Jip

Lieve Jip, Wat zijn we dankbaar dat je nog een jaar heerlijk in je nieuwe tuin hebt kunnen struinen en dat we je in november echt naar binnen hebben moeten slepen omdat het buiten gewoon te koud werd. Maar oh, wat is het nu leeg en koud in huis. Je gescharrel in de tuin, het […] Lees verder »

Floortje

Toen wij het niet meer konden hebben jullie de laatste liefdevolle zorg aan onze Floor gegeven. Hartelijk dank hiervoor. Jet, Alex en Karola Lees verder »

Luna

Bedankt voor alles wat jullie voor mijn meisje Luna hebben gedaan. Marijana Lees verder »

Shady

Graag willen wij u bedanken voor de liefdevolle opvang, zorg en begeleiding bij de crematie van onze lieve Franse Bulldog Shady. Liefdevolle groet, Melvin en Chantal Lees verder »

Dorito

Ik koester elke traan die ik om jou laten mag. Want jij hebt bestaan, dat wil ik voelen elke dag. Rust zacht maatje. Bedankt voor alle goede zorgen. Wij zijn zo dankbaar, jullie voortreffelijke begeleiding. Zo liefdevol ♥ Dit zullen wij nooit vergeten. Lees verder »

Louis

Bedankt voor de goede zorgen en steun voor lieve kleine Louis. Liefs, Nicky en Lis Lees verder »

DK

Bedankt, voor de liefdevolle zorgen na het overlijden van onze geliefde DK. Maar ook na de crematie !! Lees verder »

Bailey

We willen jou en Mart nogmaals heel erg bedanken voor jullie warme meeleven na Bailey’s overlijden en bij zijn crematie. Het deed ons erg goed dat Bailey zo mooi lag opgebaard en hij weer leek op onze oude Bailey. Wat was het fijn dat we hem konden aaien en zo rustig afscheid van hem konden […] Lees verder »

Hummer

Onze lieve Hum was al op leeftijd en we wisten dat het afscheid nabij was en toch kwam het nog onverwachts… Eén telefoontje naar Mart was voldoende om onze lieve, trouwe en fantastische kameraad een waardig afscheid, die hij zo verdiende, te kunnen geven. Dank voor de geweldige ondersteuning, zorg en medeleven!! Wij zullen jullie […] Lees verder »

Beau

Beste mensen,   Wij hebben op alle mogelijke manieren geprobeerd om een prachtige recensie te plaatsen op facebook. Het lukt ons  niet. Vandaar deze mail, waarin wij jullie nogmaals willen bedanken voor de liefdevolle en respectvolle wijze waarop jullie het hele proces hebben begeleid en uitgevoerd.   Hartelijke groet, Mary en Ben Mombarg Lees verder »

Sammy

We hebben onze Sammy laten cremeren bij het dieren crematorium. We zijn daar op een zeer vriendelijke begrip/respectvolle manier ontvangen. Het heeft ons ondanks het verdriet dat we hadden omtrent het overlijden van onze Sammy erg goed gedaan dat we ons verdriet en emoties daar kwijt konden. Sammy is individueel gecremeerd en we hebben het […] Lees verder »

Pepper

We moesten voor jou beslissen. Wat gaan we je vreselijk missen! Bedankt voor de goede laatste zorgen voor onze lieve Pepper! Rinze, Irma, Lieke en Mees Lees verder »

Dino

Bijgaand de beloofde foto van Dino, een Old English Mastiff. Hij is geboren op 4 juli 2009 , gestorven op 22 juli 2019 dus ruim 10 jaar. Bij weging door HDC bleek hij 122kg te wegen. m. vr. gr. Rob Bijsterbosch   Lees verder »

Nelson

Dag medewerkers dieren crematorium Deventer, Bedankt voor jullie kaart. En dank voor de goede zorgen en het mooie afscheid voor Nelson. Wat fijn dat jullie ons geholpen hebben met de laatste dagen met onze Nelson.  Inge, Richard, Bram en Cas   Lees verder »

Bertje

Hartelijk dank voor de  goede verzorging van de crematie van onze schildpad Bertje. Met vriendelijke groet, Riky en André Raaijmakers, Zwolle Lees verder »

Demi

Lief vrouwtje, Via baasje mijn laatste woordjes aan jou want ik wil je bedanken voor al je goede zorgen. Ik heb een fijne tijd bij je gehad, je hebt me goed verzorgd, veel geknuffeld en we hoorden echt bij elkaar. We waren goede vriendinnen en zullen elkaar erg gaan missen. Toch is het niet erg dat […] Lees verder »

Duke

Lieve mensen van het hdc, Langs deze weg willen wij jullie bedanken voor de waardige manier van afscheid nemen van onze trouwe vriend Duke die op nog veel te jonge leeftijd van ons is weg genomen. De manier waarop jullie ons een goed gevoel gaven bij het afscheid zullen we niet snel vergeten. Wij hopen […] Lees verder »

Maxl

Wij hebben plotseling afscheid moeten nemen van onze lieve berner beer Maxl. Na een week prostaatproblemen en een antibioticakuur begonnen de problemen. Maxl begon kortademig te worden, een rare blik in zijn ogen te krijgen en sliep veel en bewegen alleen het hoognodige. Onze Maxl kenden wij als zeer hyper actief, aanhankelijk, zeer aanwezig op […] Lees verder »

Belim

Beste Mart en medewerkers van het HDC, Afgelopen maandag heb ik mijn allerliefste Belim in moeten laten slapen. ’s Middags heb ik haar samen met mijn moeder bij jullie gecremeerd. De keuze voor HDC-Oost was een bewuste. In alle jaren dat Belim bij mij was heb ik haar nooit alleen gelaten. De gedachte dat ik […] Lees verder »

Shumbwa

Ontzettend BEDANKT lieve mensen van hdc voor het fijne afscheid dat we toch aan jullie hebben te danken, zo bijzonder zoals jullie het doen, ons verdriet is groot maar jullie hebben het iets makkelijker voor ons gemaakt door alles wat jullie die ochtend voor ons gedaan en betekend hebben, jullie zijn GEWELDIG! Lieve groeten van […] Lees verder »

Exel

Bedankt voor de lieve woorden bij de crematie van Exel het blijft altijd een heel verdrietig afscheid van een lieve hondenvriend die ons heel veel jaren liefde heeft gegeven.  Anneke en Art van Dorp en zijn hondenvriendje Cash. Lees verder »

Oeps

Na 12,5 jaar kwam voor ons ook het afscheid van onze lieve Oeps! Wat fijn dat er op deze manier bij jullie afscheid genomen kan worden van je trouwe huisdier. Wij beschouwen het als een mooie ervaring met respect voor je dier.Hartelijk dank voor alle begeleiding. Mvg, Fam. Schreuder Lieren Lees verder »