Wat moet ik doen?

We helpen u graag op weg met het maken van de juiste keuzes op het juiste moment. Door middel van deze pagina krijgt u een beeld wat u moet doen en wanneer u dit moet doen.

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Is uw huisdier overleden?

Gecondoleerd. Om ervoor te zorgen dat u op een waardige manier afscheid kunt nemen is het verstandig uw huisdier te koelen.  Als u uw huisdier nog even thuis wilt/moet houden doe dit dan op een koele plek. Laat eerst de lichaamswarmte ontsnappen en dek dan uw huisdier af. U kunt gebruik maken van koelelementen of plastic zakjes met ijs.

Ophalen

U kunt vervolgens contact met ons opnemen om uw huisdier bij u op te laten halen. Of u vervoert uw huisdier zelf naar ons.  We overleggen vervolgens met u wat voor soort crematie u wenst. Hierin hebben wij diverse mogelijkheden. Bekijk deze mogelijkheden hier.

Leeft uw huisdier nog?

Het verstandigste is om even contact op te nemen met de dierenarts. Met zijn advies heeft u een goed beeld van de levensverwachting van uw huisdier. Soms besluit een dierenarts om uw huisdier te laten inslapen.

Ophalen

U kunt dan overwegen of we uw huisdier vervolgens komen ophalen bij de dierenarts of bij u aan huis. Dit kan de dierenarts voor u regelen of u neemt zelf contact met ons op. Ook kunt u uw huisdier zelf naar ons vervoeren.  We overleggen vervolgens met u wat voor soort crematie u wenst. Hierin hebben wij diverse mogelijkheden. Bekijk deze mogelijkheden hier.